Diumenge, 21 de juliol de 2024
És notícia

Salou rebutja signar el ‘Conveni Córner’ Costa Daurada

Avatar photo

Salou vol tenir una presència més destacada a les fires de promoció més importants d’Europa i d’Espanya

Pere Granados ha argumentat avui els motius pels quals Salou no ha signat el ‘Conveni Córner’ Costa Daurada, un acord que té com a finalitat la promoció conjunta i coordinada de la destinació en fires i promocions nacionals, estatals i internacionals.

 

Cal tenir en compte que Salou és el municipi turístic de costa més important de Catalunya i ha representat, enguany, el 58% de totes les places oferides a Costa Daurada.

 

L’alcalde de Salou ha desestimat signar dit conveni (que comporta el pagament de 6.000 € pel fet de formar part d’una llista de 10 municipis, i una empresa privada, com ha estat en el cas de FITUR) a l’espera de formalitzar, amb el Patronat de Turisme Costa Daurada, un conveni bilateral que permeti que Salou tingui una presència més destacada a les fires de promoció més importants d’Europa i d’Espanya.

 

L’altre punt que ha defensat Granados és el fet que qualsevol municipi turístic de la província de Tarragona, tant de costa com d’interior, que vulgui promoure la seva oferta turística pugui formar part del ‘Conveni Córner’, de forma totalment gratuïta.

 

L’alcalde ha estat crític amb el Patronat de Costa Daurada en relació a la marca Salou, que a la darrera edició de FITUR no tenia cap visibilitat dins de l’estand de Catalunya, essent una marca “potent” com ho és Barcelona, per exemple, que sí que va tenir una presència molt important. Per contra, ha valorat el suport de Turespaña i altres institucions, les quals donen impuls a la marca Salou.

 

Les negociacions amb el Patronat de Turisme Costa Daurada i el municipi de Salou van iniciar-se la setmana passada i van tractar sobre les fires turístiques més importants i la promoció conjunta d’ambdues marques en mercats rellevants, amb l’objectiu d’assolir la desestacionalització de la temporada turística i reforçar la presència de turistes i visitants, des de Setmana Santa fins a finals de juny.

 

“Estem a l’espera que el Patronat ens faci arribar una proposta d’acord bilateral per signar el Conveni Córner”, ha conclòs Granados.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

6 + fourteen =

Notícia anterior

Viladecans celebra el Carnaval amb la rua més inclusiva

Notícia següent

Badalona ofereix ajuda a les víctimes del terratrèmol de Turquia i Síria

Notícies relacionades