Dijous, 18 de juliol de 2024
És notícia

Salou ofereix un servei de canguratge al pati de l’escola Santa Maria del Mar

Avatar photo

El programa es realitza gràcies a la transferència de Temps x Cures del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya

L’Ajuntament de Salou, a través de la regidoria d’Infància, ofereix un Servei de canguratge al pati de l’Escola Santa Maria del Mar. Es tracta d’un servei puntual de cura en un espai educatiu obert, lúdic i de qualitat per als infants.

És gratuït i adreçat a infants de 3 a 12 anys, que estiguin empadronats a Salou. Estarà disponible els dissabtes, a partir del mes de juliol, els dies 28, 29, 30 i 31 d’agost, i el dia 1 de setembre, en dues franges horàries: de 9.30 a 11.30 h i d’11.30 a 13.30 h.

 

El programa es realitza gràcies a la transferència de Temps x Cures del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, amb l’objectiu d’oferir un espai de lleure en un context segur per potenciar el vessant educatiu i social del pati en horari no lectiu alhora que es facilita la conciliació de la vida laboral, familiar i personal de les famílies.

El màxim mensual que un infant pot fer ús del servei és de 4 hores i, en total, hi haurà 20 places per cada franja horària.

 

L’alcalde de SalouPere Granados, ha assenyalat que aquest tipus d’iniciatives “són molt positives de cara a oferir un ajut puntual a les famílies salouenques, ja que els permet un respir en la seva activitat quotidiana, amb un servei segur, i afavorir la conciliació laboral, familiar i personal”.

Per la seva banda, la regidora d’Infància, Noelia Izquierdo Monzón, ha explicat que “l’objectiu és oferir una atenció bàsica als nens i nenes del municipi així com a facilitar la conciliació laboral i personal de les famílies a través del servei de qualitat que subvenciona la Generalitat de Catalunya”.

Inscripcions

Les inscripcions són per franges horàries, de 09.30 a 11.30 h i d’11.30 a 13.30 h, amb la possibilitat de sol·licitar tot un matí.

Per fer ús d’aquest servei, cal omplir la inscripció a la plataforma reservaplay.salou.cat, on es requereix la signatura, per part d’un tutor/a legal, d’un document d’inscripció i de compromís d’acceptació de la normativa interna de funcionament del centre o una fitxa amb la informació necessària i relativa al nen o nena (inclosa informació sanitària) i altres dades d’interès.

 

Els infants hauran de portar aigua, roba còmoda i, en cas del primer torn, l’esmorzar.

Hauran d’anar acompanyats i recollits del servei pel seu tutor/a legal, pare o mare o en qui delegui. Ha de quedar constància de qui és aquesta persona.

En cas d’anul·lació de reserva, s’ha d’enviar un correu electrònic notificant-ho a: [email protected], amb la màxima antelació possible.

Criteris prioritaris

Tindran prioritat d’utilització del servei les famílies monoparentals o amb altres responsabilitats de cura acreditada, les mares migrants, les mares en situació de violència masclista, en situació d’atur de llarga durada, més grans de 52 anys. Aquests col·lectius tindran prioritat en cas que s’omplin les places ofertes.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

two × 4 =

Notícia anterior

Blanes celebra el dia de l’Orgull LGTBI+ amb una Declaració Institucional

Notícia següent

Cambrils reivindica els drets de les persones LGBTI+

Notícies relacionades