Salou adjudica les obres d’implantació del carril bici a l’Avinguda Pompeu Fabra

Amb aquest nou tram de carril bici s’aconseguirà que un ciclista es desplaci entre els municipis veïns de Cambrils i Vila-seca a través de la xarxa de Salou

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Junta de Govern Local de Salou ha adjudicat avui dijous les obres ordinàries d’implantació del carril bici a l’Avinguda de Pompeu Fabra de Salou, amb un termini d’execució de 6 mesos.

L’obra, en qüestió, consisteix en la remodelació i adequació de la vorera nord de l’avinguda Pompeu Fabra per implementar un carril bici. Connectarà el carril de convivència que ve del Pla de Maset amb el carril bici existent, que passa per plaça de la Sardana i continua pel carrer del Terrer, fins a la plaça Europa.

L’alcalde Pere Granados ha assenyalat que “aquesta és la primera de les actuacions que financem amb els 6 milions d’euros dels Fons Next Generation”. I ha assegurat que “aquest tram permetrà que Salou estigui ben connectat, millorant l’accessibilitat de les urbanitzacions de Covamar, Xalets i Mirador de Salou; com també la connexió amb la part turística de Carles Buïgas”.

Amb aquest nou tram de carril bici s’aconseguirà que un ciclista es desplaci entre els municipis veïns de Cambrils i Vila-seca a través de la xarxa de Salou, intercomunicant trams existents i millorant, significativament, la xarxa de mobilitat sostenible del municipi.

Cal recordar que el Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible contempla la millora del carril bici i les seves connexions per tal de fer un entramat per circular en bicicleta i vehicles de mobilitat personal.