Salou obre la convocatòria de les subvencions per a entitats i associacions esportives de cara a aquest any 2020

El termini per presentar les sol·licituds romandrà obert fins al dilluns 20 de juliol de 2020

L’Ajuntament de Salou, a través de la regidoria de Foment de l’Esport, informa que ja ha obert la nova convocatòria de les subvencions per a entitats i associacions esportives de cara a aquest any 2020. Cal dir que per a la concessió d’aquestes subvencions el Consistori destina una partida de 163.660,00 euros, consignada al pressupost municipal de l’any 2020.

Poden optar a aquesta subvenció municipal totes aquelles entitats i associacions, sense ànim de lucre, que estiguin legalment constituïdes, tinguin la seva seu social o delegació al municipi de Salou; estiguin inscrites al registre municipal d’entitats de Salou i tinguin per finalitat activitats esportives o relacionades amb la promoció de l’esport.
Els ajuts econòmics hauran de fomentar activitats esportives i seran atorgats per a activitats, projectes i esdeveniments esportius que formin part del funcionament ordinari de les entitats.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assenyalat que “des de l’Ajuntament sempre em estat al costat de les entitats i els centres d’ensenyament per tal de donar tot tipus de suport a la seva activitat de foment de les diverses practiques esportives i foment de l’esport base”.

Per la seva banda, el regidor de Foment de l’Esport, Daniel López, ha explicat que “des de la nostra àrea, volem donar tot el suport necessari a les entitats i associacions esportives, ja que són un element clau en el foment de l’esport de base”, afegint que “en aquests moments tan complicats és més necessari, encara, donar suport a les entitats”.

El termini per presentar les sol·licituds finalitzarà el 20 de juliol de 2020. Caldrà demanar l’ajut de forma telemàtica, a través de la Seu Electrònica, al següent enllaç: https://cutt.ly/8if6AZ9, adjuntant el document, prèviament emplenat, que es troba al final d’aquesta pàgina.

Així mateix, per més informació, es pot trucar al telèfon 977 30 92 11; o enviar un correu electrònic, a l’adreça [email protected]