Salou lidera el rànquing de les destinacions escollides pel turisme nacional aquest estiu

Salou ha pujat un punt respecte del total de reserves a Espanya, passant del 4% el 2019, al 5% el 2021, per davant de Benidorm, Barcelona i Madrid

Aquest estiu de 2021 Salou continua situant-se en la posició de líder pel que fa al rànquing ‘top 10’ de les destinacions espanyoles escollides pel turisme nacional, segons les dades publicades per l’agència de viatges Destinia.

El percentatge que representa Salou sobre el total de reserves a Espanya ha pujat un punt, passant del 4% al 5% el 2021; col·locant-se per davant de destinacions com Benidorm, Barcelona, Madrid, Benalmádena, Lloret de Mar, Torremolinos, Peñíscola, Puerto de la Cruz, Playa del Inglés i Roquetas de Mar.

Així mateix, pel que fa al client nacional les reserves al municipi han augmentat un 5,6% respecte l’any 2019; i Salou ha estat de les poques destinacions en les què les reserves han estat superiors a 2019.

L’alcalde i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, ha assenyalat que “per a Salou ha estat clau la promoció al mercat de proximitat, especialment en els mercats d’origen nacional i francés”.

Per la seva banda, el director general de Destinia, Ricardo Fernández, ha assenyalat com “Salou ha sabut adaptar-se a la nova realitat per seguir sent una de les destinacions preferides per als espanyols, en un any en què totes competien pel mercat nacional”.

Respecte al turismo internacional, a l’igual que les altres destinacions importants, la demanda del turisme internacional ha baixat respecte l’any 2019.

Tanmateix, Salou es manté en la tercera posició del ‘top 10’, empatant amb Sevilla i Palma de Mallorca.