Dilluns, 24 de juny de 2024
És notícia

Salou inicia les obres de millora del solar del Centre Atenea i Pavelló de Ponent

Avatar photo

La zona té forma de circuit, amb camins que envolten els grups d’arbrat

L’Ajuntament de Salou ha iniciat les obres d’adequació i millora de paviments al solar on es troben els equipaments Centre Atenea i Pavelló de Ponent, situats a la cantonada de l’avinguda Pau Casals, amb l’av. Antoni Gaudí.

El solar ja compta amb vegetació, envoltada de camins, que dibuixen la forma d’un circuit. En aquesta ocasió, el que es pretén és pavimentar aquestes petites rutes, per tal d’endreçar l’espai i que sigui més atractiu, visualment.

 

Els treballs consistiran en la pavimentació dels camins del parc, amb els corresponents moviments de terra. El paviment formigonat serà amb acabat rentat a l’àcid. L’actuació es complementarà amb la millora de la vegetació existent.

L’alcalde Pere Granados ha assenyalat que aquest solar “és un espai molt utilitzat, atès que es troba annex a una zona de jocs infantils i molt proper a centres educatius i equipaments municipals”. Segons ell, “considerem que els accessos i els voltants dels centres són, també, part de l’espai escolar i zones verdes públiques de qualitat amb què es pot interactuar”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’alumnat del PTT de Vendes de Cambrils inaugura una botiga de roba de segona mà

Notícia següent

Cerdanyola promou la Fira Silver Vallès amb Sabadell, Castellar i Badia

Notícies relacionades