Salou impulsa el primer APEU al nucli antic

S’ha creat una taula de treball amb comerciants que van mostrar el seu interés arran d’una reunió informativa sobre les Àrees de Promoció Econòmica i Urbana (APEUs)

L’Ajuntament de Salou, a través de l’àrea de Dinamització Econòmica, junt amb l’Associació Shopping Salou Comerciants i Empresaris, ha constituït, una taula de treball per tal d’impulsar la creació d’una Àrea de Promoció Econòmica i Urbana (APEU) a la zona del centre de Salou.

La recent aprovació de la llei que regula les APEUs, ha fet que, des de l’Ajuntament, s’hagi decidit convocar aquesta taula. Dita llei estableix les bases d’un nou model de gestió, basat en la col·laboració publicoprivada en àrees de concentració d’activitat empresarial, ja sigui de caràcter comercial, turístic, industrial i/o de serveis.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha manifestat que “la taula permetrà definir línies de treball conjunt i de col·laboració entre el Consistori i l’entitat, a més de dinamitzar i millorar les zones comercials de Salou on s’implanti un APEU”.

El regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha agraït “les aportacions dels membres de la taula, les seves idees i la voluntat de treballar a favor de la millora de l’entorn comercial local”.

Per la seva banda, el president de l’Associació Shopping Salou Comerciants i Empresaris, Juli Vilaplana, ha assenyalat que “la idea que tot el teixit comercial d’un àrea s’impliqui en la dinamització, sempre ha estat una aspiració per part de la nostra associació”.