Salou homenatja a Noemí Villarroya pels seus 25 anys de servei

Es tracta de la cap de les Oficines d’Informació del Patronat Municipal de Turisme

L’Ajuntament de Salou ha homenatjat, aquest matí, la cap de les Oficines d’Informació del Patronat Municipal de Turisme, Noemí Villarroya, per haver assolit els 25 anys de servei a l’Administració pública. L’alcalde Pere Granados li ha lliurat el pin de plata, en un acte institucional, a l’Alcaldia, que també ha comptat amb l’assistència del regidor de Serveis Generals, Jesús Barragán, i la tècnica mitjana de Recursos Humans, Carla Ferraté.

L’alcalde ha felicitat l’homenatjada pel seu recorregut professional a l’Administració salouenca, i l’ha agraït tots aquests anys de treball i entrega.

Noemí Villarroya va néixer a Barcelona, però, des de ben petita, viu a Salou. Va començar a treballar com a informadora, l’any 1996, al Patronat Municipal de Turisme de Salou. Posteriorment, va traslladar-se al departament d’Administració de l’entitat salouenca. L’any 1998, va treballar a l’Alcaldia; i, al 1999, va tornar al Patronat de Turisme, com a cap del departament de les Oficines d’Informació, càrrec que exerceix fins a l’actualitat.

Villarroya ha valorat molt positivament la seva trajectòria a l’Ajuntament de Salou i ha posat en valor el treball que es fa des del departament, pel que fa a l’atenció als visitants.