Salou hissa les banderes a la qualitat i la seguretat de les seves platges

Les platges de Llevant i Ponent han rebut, per primer cop, el segell 'Safe Tourism Certified', que certifica la implantació del Sistema de Prevenció de Riscos per a la Salut davant la COVID-19

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la regidora de Platges: Qualitat i Pla d’Usos, Julia Gómez; el regidor de Platges: concessions i autoritzacions, Jesús Barragán; i el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González ha hissat les banderes que certifiquen la qualitat de les platges de Salou i el seu respecte vers la sostenibilitat i el medi ambient.

Enguany, per primer cop, les platges de Llevant i Ponent han rebut el segell ‘Safe Tourism Certified’, el qual certifica la implantació del Sistema de Prevenció de Riscos per a la Salut, davant la COVID-19, amb l’establiment d’un Pla de contingència pel control de l’aforament de platges, que permet gaudir, amb seguretat, d’aquest espai natural.

A l’acte d’hisada hi han asistir també representants de la Policia Local de Salou i de la Comissaria de Salou – Vila-seca de Mossos d’Esquadra; tècnics municipals i representants d’empreses concessionàries i de clubs esportius relacionats amb l’àmbit marítim.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha mostrat la seva satisfacció per les distincions rebudes, ja que “posen en valor la nostra feina i actitud responsable, així com les accions de conservació i manteniment, per tal de tenir cura de les nostres platges i cales, un patrimoni natural i paisatgístic de gran valor”, sent Salou “un exemple de gestió” de les mateixes. També, “i atès que les platges són un dels nostres principals actius i reclams turístics, la nostra vigilància i treball és constant perquè sempre ofereixin les millors garanties de salubritat”.

Segons la regidora de Platges: Qualitat i Pla d’Usos, Julia Gómez, “aquestes certificacions avalen que les nostres platges compleixen amb criteris de qualitat de les aigües, de seguretat, d’educació ambiental, d’instal·lacions i serveis, i de sostenibilitat“.

Pel regidor de Platges: concessions i autoritzacions, Jesús Barragán, “les nostres platges estan en perfecte estat de conservació i sempre ens mantenim pendents de qualsevol fenomen que pugui afectar la seva estructura, vetllant per la reposició de sorres i les instal·lacions que hi pugui haver, així com els serveis i les guinguetes”.

El regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González, ha valorat el fet que les platges de Salou siguin segures i comptin amb els serveis necessaris per atendre les necessitats de les persones, entre els quals hi ha el de salvament i socorrisme i les patrulles de platges de Policia Local.