Salou dona el tret de sortida a la XLVII Festa del Calamar

La competició, que es durà a terme, cada dia, de 15.15 a 18.45 h

Salou ha donat el tret de sortida, aquesta tarda, a la primera jornada de pesca de la XLVII edició de la Festa del Calamar, al Club Nàutic. A l’acte d’inici, l’alcalde Pere Granados i el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, han lliurat als participants d’enguany una jaqueta, com a obsequi.

En aquesta 47a edició, s’hi han apuntat un total de 26 embarcacions, amb 85 participants: Afrodita, Arlekinoa, Argos IV, Baigorri, Bruleo, Carmot, Crieda, Cutero, Delfin II, El Marques II,  Fase III, Flora, Gemma&Eva, Jimango, Lady Laura, Lilot, Lilot II, Maria Cinta, Marilen, Mark II, Muntanera, Paraca II, Princesa Pirata, Salauris, Salou i Zape.

Els premis seran els següents: 1r, 2n i 3r, per a la categoria de més d’un tripulant. A més, s’atorgarà el trofeu al calamar més gran –per part del Club Nàutic-; i un altre per a aquell que pesqui el nombre més gran de calamars –per part de la Societat de Pesca de Salou. També es lliurarà un record commemoratiu a la resta de participants.

Des d’avui dilluns, i durant tota la setmana, les embarcacions sortiran a les 15.15 h, i tornaran, aproximadament, tres hores més tard, essent les 18.45 h el temps màxim de presentació al control de pes. Com ja és tradició, els horaris d’inici i finalització del temps de pesca s’avisen amb el llançament d’un coet. Només puntuarà la pesca de calamars.

Aquest diumenge, 27 de novembre, al migdia, es donarà fi al concurs, amb el lliurament de trofeus, i un refrigeri per a totes les persones participants, al restaurant La Terrassa del Club Nàutic.