Salou acollirà nous projectes turístics: Alannia Resort i una nova promoció de bungalous al Càmping Sangulí

La Junta de Govern Local (JGL) de Salou ha aprovat concedir al Càmping Sangulí llicència urbanística per a la construcció de 40 nous bungalous en un àmbit de 7.621 m2 i una inversión de 1.260.000 €

El director general d’Alannia Resorts, Fernando Garijo, va presentar a l’alcalde de Salou, Pere Granados i el regidor de Gestió de Territori, Marc Montagut, el projecte de construcció del nou complex resort de la cadena Alannia, el qual es desenvoluparà on hi havia les antigues instal·lacions del Càmping La Unión; amb una inversió de més de 18 milions d’euros i la previsió de creació de 100 llocs de treball directes.

Cal destacar que Alannia Resort Salou será el tercer centre de vacances a Catalunya de tota la seva xarxa i serà el més sostenible amb sistemes d’energia d’aerotèrmia d’emissió zero i aprofitament d’aigües pluvials, un fet que permetrà al centre proveir-se d’aigua per a la zona de jardins i zones verdes. A aquest sistema se li sumarà l’aposta de la marca per promoure productes de quilòmetre zero i proveïdors locals.

Pensat perquè estigui obert tot l’any, podrà allotjar un gran ventall de públics diferents, com les famílies, en temporada estival; i el turista esportiu o el sènior fora d’ella.

L’alcalde Pere Granados ha afirmat que “inversions com aquesta demostren que la nostra destinació desperta confiança empresarial i inversora, i suposa un bon senyal de reactivació de l’economia i de creació de riqueza i llocs de treball”. Afegia que “el projecte és una aposta també per la desestacionalització de la temporada i per la sostenibilitat turística”.

Fernando Garijo, director general d’Alannia Resorts, ha argumentat que “l’impacte paisatgístic del futur complex turístic serà mínim, i utilitzarem tota la tecnologia punta per al desenvolupament més sostenible i respectuós amb el medi ambient de tota la seva xarxa de centres”.

Promoció de bungalous al Càmping Sangulí

La Junta de Govern Local de Salou (JGL) ha aprovat concedir al Càmping Sangulí llicència urbanística per a la construcció de 40 nous bungalous. L’àmbit objecte del projecte té uns 7.621 m2 i es troba situat sota d’una de les piscines, àrea de restauració i supermercat del càmping. El pressupost és de 1.260.000 €.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha manifestat que “és un bon símptoma que les empreses del nostre municipi reinverteixin per millorar les seves instal·lacions, ja que demostren confiança en la destinació i en la recuperació económica”.
Per la seva banda, el regidor de Gestió del Territori i Habitatge, Marc Montagut, ha indicat que “es tracta d’un projecte important que elevarà la qualitat i la categoria de les instal·lacions de l’allotjament”.