Ruth Jiménez i Verónica Soto animen a connectar amb l’autoestima a Tarragona

L’activitat “Dona: estima’t fort” tindrà lloc demà 10 de març al Palau de Congressos de Tarragona dins dels actes amb motiu del Dia Internacional de les Dones

Dins dels més de 25 actes programats a Tarragona per commemorar el Dia Internacional de les Dones, demà 10 de març és el torn de l’activitat “Dona: estima’t fort’, a partir de les 19 h a la sala Eutyches del Palau Firal i de Congressos de Tarragona.

“Dona: estima’t fort” és un esdeveniment experiencial amb Ruth Jiménez, presentadora de televisió i coach, i Verónica Soto, comunicadora i coach, que té per objectiu que les assistents connectin amb l’autoestima, la confiança, l’autocura i la força interior com a eines d’empoderament. L’activitat és un viatge d’autoconeixement interior que busca generar un impacte positiu sobre les creences que limiten el creixement.

L’acte estarà conduït per Ruth Jiménez, que comptarà amb el suport de Verónica Soto en l’execució de les diferents tècniques i mitjans que s’hi utilitzaran i que van des de la música i el vídeo o les visualitzacions a les dinàmiques grupals i individuals, la participació del públic o l’storytelling. La durada de l’activitat pot variar en funció de la participació del públic o de com es desenvolupin les dinàmiques.

Ruth Jiménez és periodista, presentadora de TV i coach. Ha presentat programes com ara “No disparen al pianista” (TVE) o “Tarda Oberta”, a TV3. Apassionada de la comunicació amb més de 20 anys d’experiència, investiga sobre els processos que ajuden a transformar l’ésser humà. Per la seva banda, Verónica Soto és comunicadora i coach experta en creativitat i creixement personal. S’ha dedicat professionalment a la docència, la divulgació, les sessions individuals de comunicació davant la càmera, el coaching personal i professional i la marca personal.