‘Rutes d’acollida’, un curs adreçat a les persones nouvingudes a Vila-seca

L’Ajuntament de Vila-seca organitza una nova edició del curs “Rutes d’acollida”

L’Ajuntament de Vila-seca organitza una nova edició del curs “Rutes d’acollida”, en el marc de l’itinerari del Servei de Primera Acollida, adreçat a persones nouvingudes que volen conèixer el municipi i els seus recursos.

El curs s’iniciarà el proper 14 de febrer i es durà a terme tots els dilluns fins al 14 de març, inclòs, en horari de 15.00 a 18.00 h, al Centre Cívic i Cultural El Colomí.

Aquest programa comunitari per a la integració, cohesió social i convivència, compta amb diverses sessions formatives i sortides de coneixement pel municipi. Concretament, coneixeran de primera mà el Centre de Salut, la Biblioteca pública, el Registre municipal i el Servei d’Ocupació i Creació d’Empresa. Quant a les sessions formatives, aprofundiran en els trets fonamentals de Catalunya (geogràfics, històrics, culturals, socials i sociolingüístics), els serveis públics, els drets i deures fonamentals, l’espai públic i la convivència i el sistema polític administratiu, l’associacionisme i la participació ciutadana.

Per a obtenir més informació i inscriure’s a aquest curs, cal dirigir-se al Servei d’Acollida, situat a l’avinguda de la Verge de Montserrat, 37 de Vila-seca. També s’hi pot contactar a través del telèfon 977 39 00 34 i el correu electrònic ssocials@vila-seca.cat.