Viñuales insta a la ministra que les mercaderies perilloses no passin per Tarragona

Ha defensat davant de la ministra de transports que el projecte del Banc d'Espanya de Tarragona rebi una dotació dels fons Next Generation

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

El diputat del PSC per Tarragona, Rubén Viñuales, ha defensat avui davant de la ministra de Transports, Raquel Sánchez, que el projecte del Banc d’Espanya de Tarragona rebi una dotació dels fons Next Generation, provinents de la Unió Europea, que gestiona el Ministeri.

 

Rubén Viñuales ha mantingut aquest divendres una reunió amb la ministra a qui ha traslladat els projectes més importants que, a parer seu, Tarragona té en l’àmbit d’infraestructures de mobilitat i transport, en què ha defensat que la ciutat estigui connectada a l’alta velocitat.

 

“En aquest sentit, he traslladat a la ministra la nostra preocupació sobre el trànsit de mercaderies ferroviàries al seu pas per Tarragona per la seva proximitat a zones molt poblades. Volem alliberar aquest trànsit i volem que les mercaderies perilloses passin per l’interior i que deixin de passar per la ciutat”, ha explicat el diputat tarragoní.

 

Així mateix, “he traslladat a la ministra que és necessari habilitar una nova estació ferroviària a Horta Gran, prop del riu Francolí, a fi i efecte precisament d’alliberar la façana marítima.”

 

Rubén Viñuales també ha parlat amb la ministra de Transports sobre les entrades a Tarragona per l’AP-7, la reforma dels accessos de l’A-7, les inversions en el marc del projecte de l’1’5% cultural que gestiona el Ministeri o les infraestructures que afecten el Port de Tarragona, entre altres qüestions.

 

Així mateix, s’ha plantejat la necessitat de signar un conveni entre l’Ajuntament i el Ministeri per tal d’impulsar l’habitatge públic.

 

El diputat socialista s’ha mostrat “satisfet” amb els resultats de la reunió. “Crec que Tarragona ha de ser present a tots els fòrums, a tots els àmbits, amb tots els interlocutors que siguin necessaris per guanyar inversions i influència. Aquest, com sabeu, és el meu compromís perquè sempre he entès que és en el diàleg i la col·laboració institucional, i no la confrontació la que dona resultats fructífers. Així ho seguiré fent quan sigui alcalde de la ciutat.”