Rua, sopar, música i confeti: protagonistes del Carnaval del Morell

Els actes es concentren del 17 al 19 de febrer

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Els dies 17, 18 i 19 de febrer torna el Carnaval del Morell. Després de dos anys sense poder realitzar amb normalitat els actes vinculats a aquesta celebració, enguany la regidoria de Cultura i festes del consistori morellenc recupera tota l’activitat habitual, com es va fer el passat 2020: la petita gran festa de divendres, la rua i el ball de dissabte i la festa del confeti, diumenge. Tot plegat, plasmat en un cartell dissenyat per Paula Asensio, alumna de 4t d’ESO d’Educació Visual i Plàstica de l’INS El Morell.

Així, els actes començaran divendres 17 de febrer amb la rua de la canalla a les 15 hores, amb l’alumnat de la Llar d’infants Dolça del Morell i l’escola Ventura Gassol. A continuació, berenar i petita gran festa de Carnaval al pavelló municipal, amb animació infantil “Quin sarau”, dels Xarop de Canya.

Ja dissabte, 18 de febrer, serà el moment de lluïment de totes les comparses i carrosses amb la rua de Carnaval, a les 18.30 hores i a la rambla Joan Maragall. En acabar, discurs de Sa Majestat el Rei Carnestoltes i entrega del premi a la millor carrossa. A les 21 hores tindrà lloc el tradicional sopar de Carnaval al pavelló municipal, per al qual es poden recollir els tiquets al Centre Cultural fins dimecres 15 de febrer. A les 22 hores, discurs de Sa Majestat el Rei Carnestoltes i lliurament de les Escombres de Carnaval, i a partir de les 22.30 hores, revetlla amb els DJ Marc C. Griso i Pol Bertran, amb música i gresca fins a la matinada.

I per acabar el cap de setmana, diumenge 19 de febrer, a les 17 hores i a la plaça de la Font, festa del confeti amb “Kids Dance Show” i crema del Rei Carnestoltes.

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se al Centre Cultural del Morell, en horari d’oficina, o trucar al 977 84 21 76.