Roda de Berà organitza una marxa exploratòria nocturna per a dones

  Vol identificar punts insegurs de Roda de Berà des de la perspectiva de gènere

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

  La regidoria de la Dona, a través del Consell Comarcal del Tarragonès i del Col·lectiu Punt 6, ha organitzat una marxa exploratòria nocturna per a dones. Serà el proper dimecres 3 de novembre, a partir de les sis de la tarda. El punt de sortida serà la plaça del Mercat.

  A partir d’un recorregut a peu per alguns carrers, s’explorarà el municipi des de la perspectiva feminista i es parlarà sobre quins elements i quins entorns poden afavorir la percepció d’inseguretat en la vida quotidiana de les rodenques. Per a la creació de l’itinerari la regidora Rosana Dorantes també ha tingut en compte l’experiència de membres de la Policia Local.

  L’objectiu és oferir un espai de retrobament i diàleg entre les rodenques per reflexionar i abordar la percepció d’inseguretat als espais públics i assolir entre totes una vila més segura.

  S’emmarca dins dels actes organitzats per l’Ajuntament entorn a la commemoració del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, amb motiu del qual la regidoria ja prepara diversos esdeveniments que tindran lloc durant tot el mes de novembre.

  Per participar-hi cal inscripció prèvia a través del correu electrònic dona@rodadebera.cat