Roda de Berà reobre el parc infantil de l’Era del Gassó

    L’ha renovat completament amb nous jocs i un nou paviment de cautxú continu

    Aquest matí l’Ajuntament ha reobert les portes del parc de l’Era del Gassó. Durant l’últim mes ha estat tancat al públic, mentre s’han dut a terme els treballs de renovació. Aquest, ubicat al carrer Marinada del nucli urbà, és un dels parcs amb més afluència d’infants i la seva renovació era una de les prioritats de l’equip de Govern dins del seu pla de manteniment i renovació dels parcs infantils de Roda de Berà.

    Al lloc on abans hi havia la gran piràmide de cordes s’ha instal·lat un gran joc de quatre torres i dos ponts, un tibetà i un altre ascendent, una barra de bombers, una xarxa d’escalada, un rocòdrom, una escala corbada i dos tobogans. Pujant les escales, on trobàvem un joc de fusta ara s’ha instal·lat un gronxador i s’ha mantingut el joc de la caputxeta vermella amb dibuixos de la Pilarín Bayés. També s’ha mantingut el gronxador inclusiu, adaptat per als infants amb diversitat funcional, instal·lat l’any passat.

    L’Ajuntament també ha renovat el paviment, el qual és de cautxú continu per garantir la seguretat dels infants davant de possibles caigudes. I a l’àrea superior del parc, s’ha mantingut una part del terra de l’antiga era del Gassó, pel seu valor històric i patrimonial.

    Finalment, la brigada municipal ha arranjat i pintat el tobogan que hi ha a la zona superior, al costat de la llar de jubilats, a l’espera de que arribi el nou joc que el substituirà.