Roc Muñoz tornarà a encapçalar la llista del PSC en les pròximes municipals a La Canonja

En les darreres eleccions municipals, aquest socialista va revalidar l'alcaldia amb majoria absoluta

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Roc Muñoz, alcalde de la Canonja des del 1997 i regidor des del 1995, tornarà a encapçalar la llista del PSC a La Canonja.

Va treballar 27 anys com a operari a la fàbrica de la BASF fins al 2009. En les darreres eleccions municipals, aquest socialista va revalidar l’alcaldia, una altra vegada amb majoria absoluta.

Roc Muñoz fa 25 anys que és al capdavant de La Canonja, que es va separar de Tarragona l’any 2010 i en el terme municipal del qual es troben ubicades el 85% de les indústries del polígon químic del sud.

L’alcalde, que ha fet realitat les paraules que va dedicar a una entrevista al Diari La Ciutat, torna a presentar-se. A l’entrevista deia: “Aquesta és una vida que m’apassiona i m’entusiasma, per això és molt possible que continuï”.

Per confirmar-ho, ha dedicat unes paraules: “Gràcies per renovar-me de nou la vostra confiança i el vostre suport. Orgullós d’encapçalar la llista dels socialistes de la Canonja a les eleccions vinents municipals del 28 de maig.

Hem fet molt, però encara queden coses per fer, per això tinc al meu costat un gran equip de persones que treballen per #lacanonja i pels canongins”.