Els Comuns salven novament a Ricomà en l’aprovació dels pressupostos

El PSC creu que el govern de Ricomà està més preocupat per vendre titulars que per treballar per convertir Tarragona en una capital metropolitana

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Els Comuns de Tarragona han salvat els pressupostos de Pau Ricomà en un plenari força tens on el PSC els ha criticat durament. La portaveu de la formació dels Comuns a l’ajuntament, l’Àngels Pérez, ha fet valdre la seva abstenció al pressupost municipal, aconseguint que el govern Ricomà acceptés totes i cada una de les propostes de la formació in extremis.

Per la seva part la portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos, afirma que el pressupost municipal està mancat de visió i d’ambició per Tarragona: “Aquest pressupost és l’epíleg d’una història de fracàs. Una història d’incapacitat de gestionar una ciutat, de pilotar un Ajuntament o de generar cap mena d’il·lusió a una Tarragona que s’ofega entre la desídia i la manca de visió i d’ambició”.

Per al PSC, aquests comptes del 2023 són ‘malauradament’ el reflex que és aquest govern d’ERC, Junts i la CUP: “Aquest pressupost és un fidel reflex de qui és el seu govern municipal; un despropòsit sense projecte de futur per la ciutat. La combinació del seu estil de desgovernar, aquesta proposta de comptes municipals i el projecte del POUM, són letals per la nostra ciutat”.

Ramos afirma que Tarragona té fam de créixer, de fer eclosió, d’atreure empreses emergents; però aquest govern, en comptes de ser un catalitzador de totes les potencialitats que tenim, es dedica a neutralitzar, obviar o posar fre a qualsevol oportunitat: “Aquest és un govern atrapat entre la manca d’idees i la radicalitat de la CUP. Cal planificar estratègicament i decidir quins són els sectors econòmics que volem per la ciutat. Si no som capaços d’atreure talent, com obtindrem els ingressos per fer les polítiques públiques que són tan necessàries”.

Les i els socialistes creuen que el govern de Ricomà està més preocupat per vendre titulars que per treballar per convertir Tarragona en una capital metropolitana: “Aquest és un govern que està més preocupat per vendre titulars que per dur a terme realitats. Estan entestats a fer de Tarragona un poble, en comptes de treballar per la capitalitat metropolitana que és la nostra ciutat”.

 

Per la seva part els Comuns de Tarragona treuen pit del descompte del 50% en tots els abonaments de l’autobús

A la celebració del ple de pressupostos els Comuns han assegurat que ells han estat els grans protagonistes, ja que segons les seves propies paraules “al començament de la sessió tot apuntava que el pressupost no tiraria endavant i que anàvem, per segon any consecutiu, a pressupostos prorrogats”.