Un restaurant de Tarragona cobra 20€ per persona si reserves i no et presentes

A Cambrils ho volen implantar de forma col·lectiva

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Cada vegada és més habitual la pràctica del no-show que consisteix a fer una reserva a un restaurant i no presentar-se. Aquesta acció suposa pèrdues importants pels establiments.

Per evitar aquestes accions, un restaurant de Tarragona ha decidit que només accepten reserves a través de la seva pàgina web amb l’obligació de posar-hi les dades d’una targeta bancària. A més, en el moment de la reserva, hi surt un avís  que informa el client que en cas de no anul·lar la reserva amb 3 hores d’antelació o no presentar-se, el restaurant farà un càrrec a la targeta de 20 € per comensal.

En declaracions a TV3, el copropietari del restaurant, Quintín Quinsac, ha explicat que de moment no ho han cobrat a ningú perquè tothom avisa amb temps si finalment no ve.

Els restaurants de Cambrils ho veuen amb bons ulls

Els restaurants de Cambrils han vist amb bons ulls la iniciativa que ha posat en marxa aquest restaurant de Tarragona. En aquest cas, afirmen que ho volen fer de forma col·lectiva, és a dir, que tots els restaurants del municipi exigeixin una targeta bancària en el moment de la reserva.

Així doncs, a partir d’ara, reservar a un restaurant i no presentar-se et pot sortir car.