Repsol premia la seguretat

Durant la trobada, s’ha lliurat una placa de reconeixement a les empreses TECAFRIC i RIGAR, pel seu bon acompliment en Seguretat i Medi Ambient durant l’any 2022

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El complex ha celebrat la primera Reunió General de Coordinació d’Activitats Empresarials de 2023. L’acte ha servit per informar dels resultats en matèria de Seguretat i Medi Ambient de 2022 i dels objectius de 2023, especialment pel que fa a les grans línies estratègiques de la companyia en aquestes matèries. Representants de les empreses Tecnatom, Nervión i Navec han presentat diversos casos d’èxit en Seguretat a les instal·lacions de Repsol i les seves línies actuals de treball.

Més de 160 persones pertanyents a més de 70 empreses col·laboradores de Repsol, han participat en aquesta reunió celebrada recentment, al Centre Cultural del Morell.

En el marc d’aquesta trobada s’ha lliurat un diploma de reconeixement a Virginia Ferrer, Cristian Fuentes, Manuel Aguirre i Víctor de Gregorio, tècnics de prevenció de Riscos Laborals, per la seva professionalitat i compromís amb la seguretat. També s’ha lliurat una placa a les empreses TECAFRIC i RIGAR, pel seu bon exercici en matèria de seguretat durant l’any 2022.

Durant l’acte, Repsol ha agraït la feina i l’esforç de superació de totes les persones i empreses que treballen al complex industrial i que contribueixen a millorar l’àmbit de la seguretat en el dia a dia de l’empresa.