Molts locals del Parc Central de Tarragona es troben immersos en canvis, renovacions, tancaments i noves obertures durant els últims mesos. Fa pocs dies coneixíem que dues botigues, Stradivarius i AliExpress, havien tancat per obres de remodelació, i ara és un dels restaurants del centre comercial qui reobre les portes després d’un altre procés de remodelació.
En aquest cas, ha estat UDON Asian Food qui ha reformat el seu local després de més de 10 anys ubicat al Parc Central. L’establiment es va inaugurar l’any 2014 i aquest 2025 estrena un nou espai per millorar l’experiència dels seus clients, segons anuncia la companyia en un comunicat.
Entre els fets destacats de la renovació destaquen la incorporació d’un “disseny càlid i acollidor propi dels restaurants més moderns de la companyia”, així com la incorporació d’un mural exclusiu de l’artista urbà barceloní Marc Álvarez, conegut com a Dase.
El local d’UDON al Parc Central de Tarragona disposa d’una superfície de 119 m² i una terrassa de 31 m². Després de la remodelació, s’ha millorat la integració de l’espai exterior i s’han incorporat tèxtils i mobiliari de fusta per donar un ambient més confortable.
Segons Jordi Boladeres, franquiciat del local d’UDON Asian Food a Tarragona: “Aquesta renovació forma part del nostre compromís amb els clients de Tarragona, que fa més d’una dècada que gaudeixen de l’experiència UDON. Més enllà de la nostra variada i exòtica oferta gastronòmica, hem fet canvis a l’establiment amb l’objectiu d’oferir-los més comoditat i perquè puguin sentir amb més intensitat la veritable essència asiàtica”.
Per dissenyar nous locals o remodelar els seus restaurants, UDON Asian Food prioritza l’ús de materials sostenibles i aposta per una estètica asiàtica subtil, caracteritzada per espais diàfans i minimalistes, amb línies simples, colors neutres i una bona il·luminació. A això s’hi afegeixen elements decoratius propis de la cultura japonesa, com ara teixits amb iconografies, làmpades d’origami o barrils de sake.
En aquesta línia d’imatge, es mantenen les taules compartides amb bancs i s’incorporen cadires, així com opcions per gaudir d’àrees més íntimes, com els booths (dos bancs oposats amb una taula al centre). A més, la cuina es manté oberta a la sala, oferint als clients la proximitat de veure el treball dels xefs i l’elaboració de cada plat.
Jordi Pascual, cofundador i CEO d’UDON Asian Food, assenyala que “concebem la renovació dels locals com un element clau per continuar oferint la millor experiència als clients que ens visiten. Volem que els nostres espais siguin moderns i tinguin una essència asiàtica autèntica, combinant disseny, confort i sostenibilitat”.