Renovada la il·luminació del camp de futbol municipal de Constantí

L’Ajuntament de Constantí ha enllestit els treballs de renovació de la il·luminació del Camp de Futbol Municipal La Coma. Les obres han tingut un pressupost de 41.377,64 €uros (IVA inclòs) i han permès substituir les antigues làmpades halogenurs metàl·liques que havien quedat obsoletes i havien arribat al final de la seva vida útil, suposant un gran consum energètic.

Per aquest motiu, s’han substituït els antics projectors i làmpades per una nova tecnologia de major eficiència energètica, com és la il·luminació de tipus Led. Així, s’han instal·lat nous projectors d’alta eficiència, que proporcionaran una millor qualitat de llum amb molt menys consum.

Amb la substitució s’aconsegueix reduir la potència en un 58 % respecte la il·luminació que hi havia anteriorment. Aquesta reducció suposa passar d’un consum elèctric d’uns 46.000 W als 19.340 W.

L’Ajuntament de Constantí continua aposta per l’eficiència i l’estalvi energètic, alhora que treballa per seguir renovant i millorant les instal·lacions i equipaments esportius del municipi. El camp de futbol municipal s’utilitza diàriament s’utilitza diàriament pels equips del Centre d’Esports Constantí per realitzar els entrenaments, els partits oficials de lliga, els campus, tornejos d‘estiu i pretemporada.