Mediterránea, la firma que opera els serveis de Bar-Cafeteria i Restaurant del Golf Costa Daurada, ha anunciat que, després d’un període d’adaptació, a partir del 14 de desembre els serveis de Restauració del Club estaran ja a ple rendiment i amb totes les inversions previstes executades.
La companyia ha incorporat a l’equip a Antonio Sánchez com a nou Cap de Cuina. Es tracta d’un professional amb àmplia experiència al sector, després de la seva reeixida trajectòria a establiments de reconegut prestigi com l’Hotel Juan Carlos I, Hotel Gran Palace, Restaurant De Vins o el Fortí de la Reina.
Amb aquest fitxatge es fa un important salt qualitatiu en la línia d’assolir que la Restauració del Golf Costa Daurada estigui a l’altura de les expectatives més exigents, tant dels socis com dels visitants que escullen el Club per gaudir d’una oferta gastronòmica, que elaborarà l’equip dirigit per Sánchez, amb productes de proximitat, a la remodelada cuina del Restaurant.
Així mateix, Mediterránea està actuant aquests dies en la millora i finalització d’aspectes estratègics tant a escala d’equipament:
Pel que fa a les millores en l’àmbit de serveis:
El conseller d’Empresa i Treball, i president del Circuit de Barcelona-Catalunya, Miquel Sàmper, ha explicat aquest dilluns que les negociacions…
La Biblioteca Popular de Valls va acollir, els dies 8 i 9 de maig, el primer Fòrum de la Calçotada,…
El Moll de Costa de Port Tarragona dona el tret de sortida a les activitats que acull en el marc…
Del 30 de maig a l'1 de juny de 2025, Balaguer es transformarà en un escenari medieval amb la celebració…
L’Ajuntament d’Amposta ha obert la convocatòria de subvencions per a la realització de programes i activitats d’atenció social i similars,…
Quatre agents de la Policia Municipal de Sabadell s'enfronten a una petició de dos a set anys de presó. Els…
Esta web utiliza cookies.