Els Reis Mags arriben a Salou per omplir les llars de màgia i il·lusió

Unes 5.000 persones han gaudit de la tradicional cavalcada pels carrers del municipi, fins a arribar a la Torre Vella, on els Reis han lliurat regals als infants

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Ses Majestats Els Reis Mags d’Orient han desembarcat, aquesta tarda, al Port de Salou per omplir de regals les llars del municipi. Perquè poguessin accedir a les cases, l’alcalde Pere Granados els ha lliurat la clau de la ciutat, a l’Espigó del Moll. També hi ha estat present el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà; la regidora d’Infància, Julia Gómez; entre d’altres regidors i regidores de l’Ajuntament; i unes 5.000 persones assistents.

L’alcalde ha donat la benvinguda a Melcior, Gaspar i Baltasar, i els ha demanat “salut, pau, prosperitat i progrés per a totes les famílies de Salou i del món, perquè tothom visqui millor”.

 

Per la seva banda, el rei Gaspar ha dit que “els nens de Salou s’han portat molt bé”, i que “us portarem molts regals i arribarem a totes les cases”.

A continuació, ha tingut lloc la gran cavalcada dels Reis per diferents carrers de la ciutat: carrer Barcelona, Via Roma, c. Ciutat de Reus, c. Comissió de Festes, c. Carles Roig, i, fins a la Torre Vella, on els Reis han lliurat regals als infants assistents.

Cal destacar que la cavalcada ha estat formada per 10 cavalls i 9 carretel·les, a més de diversos elements d’animació, i s’han repartit fins a 1.300 kg de caramels sense gluten i 500 kg de carbó.