‘Recordant ABBA’, el darrer espectacle de La Banda Fòrum TGN de Rambla Music

Més de 100 artistes ompliran l'escenari del Teatre Tarragona aquest dissabte 30 d'abril a les 19:30 hores

La Banda Fòrum TGN de Rambla Music presenta el concert que es va ajornar pel Covid 19 amb repertori del grup ABBA, arranjat per aquesta ocasió i que tant èxit a tingut en diferents generacions fins al dia d’avuí.

“Gracias por la música” és el títol que dona nom a un  dels discos més coneguts del grup al qual pertanyen  moltes de les cançons del concert que dirigirà Paco Martín. L’escenari s’omplirà amb els musics de la Banda Fòrum TGN,  les veus solistes de Laura Martín, Melody Espín i Carles Carrasco, el Cor  Fòrum TGN i  cor infantil i juvenil de Rambla Music.

L’èxit d’aquest nou projecte musical està assegurat doncs un cop més la Banda Fòrum TGN  omplirà de gom a gom el teatre Tarragona.

Cal recordar que la banda de música FÒRUM TGN de RAMBLA MÚSIC es va crear a l’octubre de l’any 2016. És una banda diferent que fusiona els instruments d’una formació de banda clàssica amb els d’una base rítmica de formació moderna. Va realitzar el primer concert al juny del 2017 assolint un gran èxit amb l’espectacle ‘Queen in Concert’.  Aquesta primera va aconseguir exhaurir les entrades del Teatre Tarragona setmanes abans del concert.

El concert es troba dins la programació de la temporada de primavera 2022 dels Teatres de Tarragona.

Direcció musical: Paco Martín. Direcció coral: Rakel Esteve  Arranjaments: Jordi Griso.

Lloc: Teatre Tarragona

Hora: 19’30 hores

Preu: 15 €

Direcció artística: Paco Martín

Direcció Coral: Rakel Esteve

Arranjaments: Jordi Grisó.