Sandra Ramos: ”ERC està aturant la construcció de l’N-340 a Llevant”

El PSC ‘preocupat’ pel bloqueig del govern municipal al traspàs de carreteres, quan l’Ajuntament i el Ministeri porten anys negociant

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos, s’ha mostrat molt preocupada davant del bloqueig del govern municipal al projecte del Ministeri del traspàs de 20 km de carreteres a la ciutat: “ERC està posant en perill una inversió de sis milions d’euros per urbanitzar l’N-340 a Llevant”.

El PSC no entén el sobtat canvi d’opinió del govern municipal, quan feia més de tres anys que estaven negociant i el Ministeri havia acceptat les propostes de l’Ajuntament: “Necessitem la humanització de l’N-340, no només pels veïns i veïnes de Llevant, sinó per tota la ciutat. No entenem aquest canvi sobtat d’opinió per part d’ERC, quan l’Estat va acceptar les demandes del conseller Puig”. Ramos avisa que aquesta inversió està vinculada als fons Next Generation, per tant, s’hauria de començar a executar com més aviat millor “Fa tres mesos que aquesta iniciativa està en un calaix, esperant només a la signatura de l’Ajuntament. Aquest govern és molt poc seriós amb els tarragonins i les tarragonines, ja que generen una il·lusió davant d’una inversió tan important i després donen un pas enrere sense saber-ne la causa”.

La portaveu socialista demana al govern municipal que sigui responsable amb els seus acords i no es desdigui a últim moment: “Desconeixem el motiu pel qual aquest desgovern posa en perill aquesta inversió. El que no es pot fer és estar més de tres anys negociant i en l’últim instant et desdiguis i treguis de la màniga una clàusula perquè tens por a un futurible manteniment, quan l’administració estatal sempre entrega en condicions d’ús les carreteres”.

A més, el PSC denuncia la doble vara de mesurar que té ERC amb el govern d’Espanya: “Quan la Generalitat va cedir el Palau d’Esports de l’Anella Mediterrània, el va entregar sense finalitzar i l’Ajuntament s’encarrega de mantenir-lo. Els terrenys del CAP de la Granja s’han cedit sense cap compensació, com tampoc n’hi ha hagut en la cessió de l’antiga caserna de Mossos perquè sigui seu dels Agents Rurals. En canvi, en aquest traspàs de carreteres, el govern de Pedro Sánchez inverteix sis milions d’euros en humanitzar l’N-340 a Llevant i en ampliar el pont del Riu Francolí”.