El PSC de Tarragona denuncia que Ricomà no ha presentat cap projecte per la Tabacalera

El PSC espera que la inversió dels 7 milions del govern de Pedro Sánchez esperoni al govern municipal a actuar sobre l’antiga fàbrica de tabacs

“La manca de lideratge de Ricomà atura Tabacalera”. Aquestes han estat les declaracions de la portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos, referides a les declaracions del ministre de Cultura, Miquel Iceta, qui va afirmar que l’actual govern municipal no li ha presentat cap projecte per l’antiga fàbrica de tabacs. Ramos espera que la inversió de set milions d’euros del govern de Pedro Sánchez per a la Necròpolis esperoni al govern municipal a actuar i a dialogar amb totes les administracions perquè el pla funcional comenci a posar-se en marxa.

Les i els socialistes tarragonins expliquen que aquest pla funcional per la Tabacalera defineix un full de ruta ben treballat i és un punt de partida per negociar amb la Generalitat i l’Estat: “El problema resideix en què no s’ha mogut res en aquests tres anys del mandat de Ricomà. Ni tan sols han posat en marxa els espais d’àmbit municipal, com per exemple obrir els jardins a la ciutadania”. Per a la portaveu socialista, l’important és donar vida a aquest gran espai al costat del riu Francolí com un gran centre cultural i d’economia taronja.

Segons el PSC, per a dur terme aquest diàleg amb totes les administracions públiques, caldria un lideratge polític fort amb capacitat negociadora i una visió clara per liderar el territori, “però la realitat és que Ricomà representa tot el contrari”. Per a Ramos, les declaracions del ministre Iceta “malauradament” no són cap sorpresa i són una mostra més de la manca de gestió d’ERC, Junts i la CUP”.