El PSC dels Pallaresos alerta d’errors en la distribució de les butlletes

L'alcaldable socialista, Jordi Sans, explica que "alguns ciutadans, en lloc de rebre la candidatura del PSC dels Pallaresos es troben amb la butlleta del PSC de Roquetes"

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El PSC dels Pallaresos ha alertat avui d’alguns errors que s’han detectat en la distribució del mailing de les butlletes de la candidatura socialista a les eleccions municipals de diumenge.

 

En concret, segons ha explicat l’alcaldable socialista Jordi Sans, “hem pogut constatar que alguns ciutadans han rebut una butlleta als seus domicilis on, en lloc d’haver-hi la candidatura del PSC dels Pallaresos es troben amb la butlleta del PSC de Roquetes.”

 

“Per tant, volem alertar que tots els veïns o veïnes que vulguin votar socialista a les eleccions de diumenge i que vulgui fer-ho amb la papereta que han rebut per correu a casa seva que abans comprovin que aquesta, efectivament, és la butlleta del PSC dels Pallaresos”.

 

En cas contrari, ha alertat Jordi Sans, el vot serà considerat com a nul i, en conseqüència, no computarà a la candidatura local del PSC.

 

El PSC lamenta aquest error que s’ha produït per part de l’empresa distribuïdora de la tramesa electoral i insta a tots els veïns i veïnes dels Pallaresos a anar massivament a les urnes aquest diumenge per poder tenir quatre anys de Govern progressista liderat pel PSC.

 

“Si passem d’anar a votar el dia 29 serà massa tard per a lamentar-ho. Hi ha massa en joc en aquestes eleccions per a quedar-se a casa o dividir el vot progressista en opcions polítiques minoritàries algunes de les quals ni tan sols poden obtenir representació. Cal concentrar tot el vot a favor del progrés en un vot al PSC. No us fallarem, en podeu estar segurs”, ha conclòs Jordi Sans.