El PSC insta a adherir-se a les ajudes per la modernització d’instal·lacions esportives

Berni Álvarez creu que és el moment d’apostar definitivament pel turisme esportiu

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Aquesta setmana, el Consejo Superior de Deportes (CSD) va obrir una convocatòria d’ajudes per valor de 27,5 milions d’euros per a la modernització d’instal·lacions esportives, pel que fa a eficiència energètica, inclusió i sostenibilitat. Per aquest motiu, el conseller del Grup Municipal Socialista, Berni Álvarez, ha instat al govern municipal a adherir-se a aquesta línia d’ajudes: “És el moment d’apostar definitivament pel turisme esportiu. Tarragona no pot perdre l’oportunitat de convertir-se en una ciutat atractiva per acollir esdeveniments internacionals d’alt nivell”.

Álvarez afirma que aquestes inversions suposarien un gran canvi que es veuria reflectit a tots els barris: “A la Tarragona que volem, no només hem de convertir l’Anella Mediterrània en un gran complex esportiu d’alt nivell, sinó que també aquestes ajudes servirien per modernitzar les instal·lacions municipals a la resta de barris”. El PSC explica que dintre d’aquesta convocatòria, també hi ha una partida destinada a entitats privades i també per a universitats: “Podria ser el moment perfecte per començar les converses amb la URV i la Generalitat, perquè la nostra universitat tingui el grau d’INEF”.

El conseller socialista creu que aquestes ajudes són necessàries per millorar l’eficiència energètica de les nostres instal·lacions esportives municipals. A més, les i els socialistes tarragonins s’alegren que el govern de Pedro Sánchez aposti per aquest tipus d’actuacions a les instal·lacions esportives, les quals incentiven l’execució de projectes que fomenten la transició energètica i digital.