Prop de 80 joves golfistes homenatgen a Juan Carlos Campillo

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Ha tornat a passar. Per segon any consecutiu ha estat un dels tornejos més emotius que es recorden en el Club. Prop de 80 joves golfistes han volgut rendir, amb la seva presència i joc, un merescut homenatge a Juan Carlos Campillo, un exemple de superació i amor pel golf.

D’això va la Júnior & Baby Cup Trofeu J. C. Campillo, una prova que porta el nom de l’ex delegat juvenil del Golf Costa Daurada.

Campillo es desviu en l’organització d’una jornada en la qual part de la recaptació es destina a l’associació golfconparkinson.

La prova, puntuable per al Circuit Júnior & Baby Cup, ha finalitzat amb una gran festa de comiat a la terrassa del Club i amb el lliurament de premis i sorteig de regals per a tots els participants.

En categoria benjamí s’han imposat Tito Serra en escratx i Aleix Torrents com a millor hàndicap del dia. En aleví, el premi ha estat per a Álvaro de Castro i Celia Moreno, com a millor escratx i hàndicap respectivament.

En categoria infantil s’ha imposat Martí Luja, primer classificat escratx i Ricard Lostaló, com a millor hàndicap. En cadet, Juan de Castro ha liderat la classificació escratx i Adrián López la de hàndicap. L’última categoria del dia ha tingut com a guanyador a Ricard Álvarez, com a millor jugador júnior del torneig.