Prop de 2.000 persones omplen la tercera edició de la Fira de Cervesa artesana de la Canonja

En total, es van vendre 4.500 tiquets de beguda i 1.000 de menjar gràcies als restaurants locals Antídot i Brutale

06 d'octubre de 2025 a les 12:55h

La tercera edició de la Fira de Cervesa Artesana de la Canonja, celebrada dissabte passat a l’aparcament del Mas de l’Abeurador, ha estat tot un èxit, consolidant-se com una cita imprescindible per als amants de la cervesa artesanal al Camp de Tarragona. Al llarg de la jornada, prop de 2.000 persones van passar per la FiraBirra per degustar les propostes de les cinc cerveseries participants, que van oferir una àmplia varietat de sabors i estils: des de negres, torrades o IPA, fins a opcions sense alcohol o sense gluten.

Un dels grans reclams d’aquesta edició va ser la participació dels restaurants locals Antídot i Brutale, que van ampliar l’oferta gastronòmica amb plats per a tots els gustos durant el migdia i el vespre. En total, es van vendre 4.500 tiquets de beguda i 1.000 de menjar, unes xifres que confirmen l’èxit d’un esdeveniment que ja s’ha convertit en un punt de trobada per a productors i aficionats.

“Estem encantats amb la resposta del públic”, ha afirmat Lídia Muñoz, regidora de Promoció Econòmica i coorganitzadora de la fira juntament amb el Celler del Pallol. “La FiraBirra no només és un aparador per als cervesers artesanals, sinó també una oportunitat per donar a conèixer la Canonja i dinamitzar el comerç local”, ha destacat.

A més, la ubicació davant de l’Espai Mammuthus va animar molts visitants a aprofitar per conèixer el centre d’interpretació del jaciment arqueològic del barranc de la Boella.

L’ambient festiu es va completar amb música en viu: el grup Vergüenza Ajena al migdia i un Tribut a Hombres G que va omplir el recinte al vespre. Les cerveseries Boixets Beer, La Surfera Craft Beer, La Vermella de Salomó, Sister Craft Beer i La Renaixença van coincidir a destacar l’augment de les vendes i l’interès creixent del públic per la cervesa artesanal.

Com a millora organitzativa, enguany s'ha ampliat l’espai de la fira i s’hi van habilitar dos punts de venda de tiquets per reduir les cues. L’organització ja treballa en la quarta edició, que preveu incorporar novetats per continuar fent créixer aquest esdeveniment de referència.

Sobre l'autor
Ismael Lobo
Ismael Lobo
Veure biografia
El més llegit