El projecte Legalbytes de 2 assessors legals de Tarragona, guanyador del programa Explorer

El programa està impulsat pel Banc Santander i compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili

Avui s’ha donat a conèixer el guanyador de la final de la IX edició del programa Explorer impulsat pel Banc Santander i amb el patrocini de l’Ajuntament de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili. Es tracta del projecte Legalbytes, liderat per Aarón Simón i Eduard Pinedo, dos assessors legals de Tarragona. Es tracta d’una assessoria d’actius digitals especialitzada en tota mena d´actius digitals, cryptocurrecies, NFT’s, CBDC, entre d’altres. Legalbytes treballa des de les fases més embrionàries fins al producte final.

Les criptomonedes han esdevingut una de les tendències d’inversió més considerables dels darrers anys. Després dels problemes que van detectar a l’hora de trobar gestories especialitzades, així com el desconeixement i la incertesa a l’hora d’invertir, aquests emprenedors han volgut donar solució a un problema real amb un assessorament professional i especialitzat .

En referència al premi, podran gaudir de viure una experiència intensiva d’immersió i formació per mitjà d’un viatge d’una setmana a Oporto aquest juliol, juntament amb els guanyadors dels altres centres participants d´Espanya, Portugal i Llatinoamèrica.

Programa Explorer

Aquest any el programa s’ha dut a terme 100 % de manera virtual durant 12 setmanes en les quals els participants han experimentat l’emprenedoria com a opció professional. Els participants han tingut l’oportunitat de formar-se i adquirir habilitats emprenedores, així com els coneixements necessaris per a construir i validar la seva idea de negoci i que aquesta contribueixi a aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible per a l’any 2030.

Els participants tenen entre 18 i 31 anys i són estudiants universitaris, de cicles formatius o màster, majoritàriament dels últims cursos i de diferents especialitats com comerç internacional, administració i finances, humanitats, enginyeria, administració d’empreses, entre d’altres indústries, sectors i tipologies d’organitzacions.