Procés participatiu per a l’elaboració del Pla de Prevenció de Residus d’Altafulla

La jornada se celebrarà el dilluns 22 de novembre, a les 18:00 hores, a l'Esplai de la Gent Gran i per participar-hi cal inscripció prèvia

L’Ajuntament d’Altafulla està redactant el Pla de Prevenció de Residus finançat per l’Agència de Residus de Catalunya. El Pla és el full de ruta per desplegar diverses accions que permetin reduir els residus en un 14% l’any 2025 seguint les directrius de la Unió Europea.

En aquesta sessió participativa, amb la dinàmica creativa Manual Thinking, la ciutadania tindrà l’oportunitat d’expressar, proposar i valorar possibles accions preventives que seran incorporades en la redacció tècnica del projecte.

Per poder-hi participar, cal inscripció prèvia al correu electrònic mriambau@altafulla.altanet.org, o bé, trucant al telèfon 689 72 49 07.

Les places estan limitades als 20 participants. La jornada se celebrarà el dilluns 22 de novembre, a les 18:00 hores, a l’Esplai de la Gent Gran d’Altafulla. L’activitat anirà a càrrec del tècnic redactor del Pla de Prevenció, Anton Aymemí.