Èxit de participació de la Trail Tarragona amb més de 200 persones

La Trail Tarragona ha presentat dos circuits: un més suau d’11,5 Km, que es podia fer caminant; i un altre més exigent, en format cursa, de 19 Km

“Un èxit, tant de participació com d’organització”. Així ha definit la consellera d’Esports María José López la primera edició de la Trail Tarragona, la primera cursa de muntanya organitzada pel Patronat Municipal d’Esports de Tarragona (PMET), que ha tingut lloc aquest diumenge a Tarragona. “Veient com s’ha desenvolupat, i amb una participació de més de 200 persones, 141 per a la cursa gran i 57 a la petita, preveiem que la Trail Tarragona tindrà moltes més edicions”, ha conclòs la màxima responsable d’Esports de l’Ajuntament des de l’estadi del Gimnàstic, on sortia i arribava la prova.

En aquesta primera edició, la Trail Tarragona ha presentat dos circuits: un més suau d’11,5 Km, que es podia fer caminant; i un altre més exigent, en format cursa, de 19 Km. En aquest segon circuit, puntuable en el circuit del Camp de Tarragona de curses de muntanya, es competia en 6 categories: general masculí i femení; el Júnior masculí / femení (entre 16 i 17 anys); Sub-23 masculí / femení (entre 18 a 22 anys); Sènior masculí / femení (entre 23 i 40 anys); Veterà masculí / femení (entre 41 i 50 anys); i Màster masculí / femení (a partir de 51 anys).