El PP de Tarragona titlla el projecte de la Savinosa de ”presa de pèl”

“Sr. Ricomà torna a demostrar que no té cap poder de decisió a la ciutat que governa. Probablement, li semblaria igualment bé un alberg o qualsevol altre tipus de projecte'', assenyala José Luis Martín

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Amb motiu de l’anunci que es va produir ahir sobre un nou projecte per a la recuperació de l’antic Preventori de la Savinosa, el portaveu del Grup Municipal del Partit Popular de Tarragona, José Luis Martín, ha manifestat que:

“A uns mesos d’eleccions, era d’esperar un titular sobre el Preventori de la Savinosa. Anunciar un projecte per a més enllà de 2030, sense cap compromís pressupostari, sense una estimació real i concreta de la inversió necessària és una autèntica presa de pèl. Estem davant del de sempre: els projectes per a la Ciutat Residencial, la Tabacalera, la Ciutat de la Justícia, etc.”

 

A continuació ha denunciat que “el Sr. Ricomà ha tornat a mostrar la seva falta de lideratge i de projecte per a Tarragona. No té cap poder de decisió a la ciutat que governa. És preocupant la falta de criteri i de projecte per a Tarragona que ha anat mostrant any rere any des de 2019, quan, recordem, aplaudia que l’espai del Preventori inclogués un ús hoteler de primer nivell. Accepta tot allò que s’imposi des d’altres administracions. Probablement, també li semblaria igualment bé un alberg o qualsevol altre tipus de projecte. Ho tornem a repetir: no té un relat polític capaç de mantenir durant un any seguit”.

I ha conclòs: “Tot i que aquest anunci no és més que fum, lamentem que s’exclogui la possibilitat que l’espai també contempli un ús hoteler, perfectament compatible amb altres usos públics. Es tracta d’un espai privilegiat que qualsevol capital aprofitaria per com a motor de dinamització econòmica i de promoció de ciutat”.