El PP de Tarragona en contra del club cannàbic al barri del Miracle

"Ricomà sembla haver-se proposat convertir Tarragona en la capital de la inseguretat ciutadana" ha afegit

El portaveu José Luis Martín ha manifestat la seva preocupació davant la notícia de la futura obertura d’un club cannàbic al Miracle, a prop d’una escola i d’un centre de dansa de menors: “Ricomà sembla haver-se proposat convertir Tarragona en la capital de la inseguretat ciutadana. Després d’un any ple de delictes, apunyalaments, robatoris i ocupacions mai vistes abans a una ciutat com Tarragona, ara vol donar llum verda a la instal·lació d’un club cannàbic al barri de Llevant, on els veïns ja tenen suficient amb mobilitzar-se per a evitar l’alberg de joves en risc psicosocial que ens vol imposar Generalitat i Ajuntament”.

I ha afegit: “Exigim que l’alcalde deixi d’enviar informes tècnics als veïns, dialogui,
prengui decisions i no defugi responsabilitats polítiques. Pot evitar aquest nou risc,
innecessari, que serà un nou focus de delinqüència i d’inseguretat: tothom coneix l’elevat nombre de detencions i de tancaments d’aquests locals per tràfic de drogues. Al passat mandat, Guàrdia Urbana i Guàrdia Civil van clausurar una associació cannàbica per presumpta venta de drogues i per associació il·lícita al barri de Camp Clar”.

El conseller Martín s’ha referit a que “no per casualitat, la major part de municipis disposen de plans d’usos per a evitar que aquests locals s’emplacin al costat d’escoles o centres freqüentats per menors, com és el cas de la ubicació on es preveu aprovar aquesta associació. Per a evitar-ho només és necessari que s’aprovi un pla d’usos per Junta de Govern: és una decisió política”.

I ha conclòs: “Si el Partit Popular de Tarragona tornem al govern de la ciutat estarem atents per a que es clausuri i aprovarem un pla d’usos que garanteixi la impossibilitat d’instal·lar aquest tipus de locals que són incompatibles amb la convivència veïnal i la seguretat dels menors”.