Portes obertes a les ludoteques de la xarxa de centres cívics de Tarragona

Del 24 al 28 de maig també se celebraran diferents activitats per a tota la família en aquests equipaments municipals

En el marc del Dia Internacional del Joc i la Joguina, que se celebra el 28 de maig, les ludoteques dels centres cívics municipals organitzen unes jornades de portes obertes del 24 al 28 de maig. Tal com ha explicat la consellera de Centres Cívics, Paula Varas, “d’aquesta manera fem visible i apropem la tasca que es desenvolupa diàriament en aquests equipaments. Des de les ludoteques municipals fem una crida a tots els infants i famílies de la ciutat a celebrar aquest dia tot jugant”.

L’efemèride, que commemora que el dret al joc està recollit a l’article 31 de la Convenció sobre els Drets de l’Infant del Fons de Nacions Unides per la Infància (UNICEF), també se celebrarà amb la programació de diferents activitats lúdiques als centres cívics. Dimarts, 24 de maig, a Sant Pere i Sant Pau, es faran activitats en família i al Centre Sociocultural de la Part Alta (a l’escola L’Estonnac), una gimcana amb jocs tradicionals. Dimecres 25, a Torreforta, jocs d’exterior i manualitats en família, dijous 26, a Sant Salvador, jocs a la plaça, divendres 27, a Bonavista, jocs a l’aire lliure, i dissabte 28, jocs d’exterior i manualitats en família a Llevant.

La participació és d’accés lliure sense necessitat d’inscripció prèvia. Per a més informació de la programació: https://www.tarragona.cat/centrescivics/activitats-i-cursos/setmana-del-joc-i-la-joguina/setmana-del-joc-i-la-joguina