PortAventura World renova els tallers educatius per a fomentar la sostenibilitat

PortAventura World ha renovat els tallers del seu programa educatiu EcoEduca per a 2022, que busca “inculcar” valors en termes de sostenibilitat i respecte pel medi ambient, ha explicat en un comunicat aquest dilluns.

Ha presentat les novetats del programa amb motiu del Dia Mundial de l’Educació Ambiental, que se celebrarà aquest dimecres, i ha afirmat que en 2022 es realitzaran diversos tallers gratuïts que li donaran forma.

La directora de Serveis Centrals i Responsabilitat Social Corporativa de PortAventura World, Choni Fernández, ha assegurat que el programa busca “aportar valors educatius a les visites al parc i promoure actituds que afavoreixin un futur més sostenible”.

El projecte pretén posar l’accent en el canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat, i arribarà als alumnes de primària i secundària, combinant “aprenentatge, diversió i compromís amb el medi ambient”, acostant el parc als més joves.

Així, el primer taller estarà dedicat a la biodiversitat i el segon versarà sobre el residu zero, i el parc ha assegurat que es busca complementar el temari impartit durant el període lectiu.