PortAventura World serà escenari de l’MTV Push Live

El divendres 24 de juny actuarà el cantautor Dani Fernández, el dissabte 25 ho farà Belén Aguilera i el diumenge 26 aterrarà al resort l'artista de música urbana Ptazeta

PortAventura World i Paramount España han anunciat una aliança estratègica per impulsar “experiències de lleure exclusives” com l’MTV Push Live by PortAventura World, que tindrà lloc del 24 al 26 de juny al resort. En un comunicat aquest dimarts, totes dues companyies han explicat que al llarg del 2022 l’acord oferirà una oferta de lleure als visitants, unint el món de l’entreteniment musical i temàtic.

El divendres 24 de juny actuarà el cantautor Dani Fernández, el dissabte 25 ho farà Belén Aguilera i el diumenge 26 aterrarà al resort l’artista de música urbana Ptazeta. El director general de Negoci de PortAventura World, David García, ha explicat que aquesta aliança s’emmarca en la seva estratègia per diversificar l’oferta.

“Volem arribar a un nou segment de clients, en particular al públic jove, a través d’accions vinculades amb la música i els concerts en viu, i MTV és un ‘partner’ excepcional de calat internacional”, ha afegit.

El ‘vice president country manager’ de Paramount Iberia, Carlos Martínez, ha comentat que estan “molt contents” de poder oferir al públic d’Espanya la franquícia MTV Push Live.

Hem trobat en PortAventura World el millor soci i localització possible. Amb llarga trajectòria en la creació d’experiències úniques per al públic jove, estem segurs que aquest és l’inici d’una relació duradora entre dues companyies líders en els seus sectors”, ha assenyalat.

MTV Push és la iniciativa de l’MTV que des del 2009 fa costat cada mes a artistes emergents, com en el seu moment ho van ser Justin Bieber, Imagine Dragons, Ariana Grande, Selena Gómez, Dua Lipa i Billie Eilish.