Dimecres, 24 de juliol de 2024
És notícia

PortAventura inaugura una nova muntanya russa: ‘Uncharted: l’enigma de Penitence’

Avatar photo

PortAventura World ha inaugurat avui la seva nova atracció ‘Uncharted: l’enigma de Penitence’, l’única del món inspirada en la pel·lícula Uncharted, de Sony Pictures Entertainment. Es tracta d’una muntanya russa interior amb cinc llançaments, un d’ells lateral, i la primera a Europa que compta amb una caiguda també lateral.

David García, director general de PortAventura World, ha explicat que “aquesta atracció és el resultat d’un acord fonamental amb un gegant de la indústria de l’entreteniment, Sony Pictures Entertainment. L’aliança ens permet seguir ampliant la nostra presència en l’àmbit global, a través d’un producte veritablement avantguardista a escala internacional. Amb aquesta nova atracció, els nostres clients podran anticipar que viuran una experiència innovadora i incomparable que millora la diversitat i qualitat de les atraccions que oferim. Tot això, reforça la nostra posició com un dels primers destins turístics tant d’Europa com de la resta del món”.

Així mateix, Luis Valencia, director de desenvolupament de PortAventura World, ha assenyalat que “la inauguració de ‘Uncharted’ reforça el nostre paper com a disruptor en la indústria de l’entreteniment mitjançant l’aplicació de tecnologia punta. Les característiques del seu recorregut multidimensional, i que sorprèn pels seus múltiples giravolts a través d’efectes especials i audiovisuals, seguirà sorprenent els nostres visitants i atraurà més interès cap al nostre resort. A més, la història que s’explica en ‘Uncharted’ no només és emocionant, sinó que també fomenta valors positius. Estem desitjant que tothom la provi, convençuts que és una de les nostres experiències més estimulants”.

Jeffrey Godsick, vicepresident executiu d’associacions globals i gestió de marca i director d’entreteniment basat en la localització de Sony Pictures Entertainment, ha assenyalat que “l’obertura d”Uncharted’ és un testimoni de l’experiència de PortAventura World per desenvolupar atraccions. Una mostra de confiança i cura cap a la IP que ha quedat palesa des de l’inici de la construcció fins a la seva finalització. PortAventura World és conegut per aportar emocions i aventura i els nostres equips globals, inclosa PlayStation, han treballat conjuntament per garantir que tots els visitants puguin convertir-se en exploradors d”Uncharted'”.

“La pel·lícula Uncharted porta els espectadors a viure una gran aventura buscant un tresor, la qual cosa la converteix en la història ideal per donar lloc a una emocionant muntanya russa”, ha destacat Asad Qizilbash, director de PlayStation Productions. “Estem desitjant
que els fans i els nous usuaris gaudeixin dels moments més emocionants de la pel·lícula gràcies a aquesta vibrant atracció”.

En l’acte d’inauguració també han participat Rich Hill, director creatiu de Sally Dark Rides, i Ignasi Guasch, director executiu d’Intamin Amusement Rides.

Tecnologia punta per a una vivència immersiva

Construïda sobre una base de 4.800 m2 de superfície i 16 metres d’altura, aquesta dark ride rollercoaster, realitzada sota un concepte familiar, desenvolupa un recorregut de 673 metres totalment a fosques en què els visitants es sorprendran amb multitud d’efectes especials i audiovisuals i experiències immersives en 29 moments clau, tots ells basats en la pel·lícula Uncharted, estrenada als cinemes el 2022. L’atracció, que arriba als 12 metres d’altura, s’ha basat en tecnologia punta que fa possibles elements com una plataforma giratòria de 360 graus d’última generació, una emocionant caiguda lliure invertida de 15 metres d’altura amb una inclinació pronunciada de 70 graus, un llançament invertit i una caiguda lateral, inèdita en l’àmbit mundial en aquest tipus d’atraccions.

L’aventura dels visitants començarà en l’aproximació a la zona, descobrint la imponent muntanya, amb una experiència que comença fins i tot abans d’accedir a l’atracció. Des del primer minut, el client es converteix en explorador, submergint-se en la història d’Uncharted.

Una experiència alineada amb els compromisos ESG del resort

Com a part del compromís social de PortAventura World d’ofereixre oci inclusiu, ‘Uncharted: l’enigma de Penitence’ desenvolupa una experiència exclusiva per a visitants amb diversitat funcional. Es tracta d’un espai de realitat virtual en què podran endinsar-se en la història de l’atracció com si haguessin pujat en ella. A més, l’atracció compta amb accés lliure de barreres arquitectòniques.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

six + three =

Notícia anterior

Diversos testimonis commemoren el Dia de les Persones Refugiades a Manresa

Notícia següent

Mata a trets els seus tres fills de 3, 4 i 7 anys

Notícies relacionades