PortSolidari de Port Tarragona publica els 5 projectes guanyadors a la VIII Ajudes Sílvia Cuesta

L’acte de lliurament de les VIII Ajudes Silvia Cuesta serà el pròxim divendres 23 de juny a les 12 h

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El Port de Tarragona publica els resultats de les votacions als cinc projectes solidaris més votats del 22 al 28 de maig. Els 5 projectes rebran les ajudes de fins a un màxim de 3.000 € cadascuna. L’acte de lliurament de les VIII Ajudes Silvia Cuesta serà el pròxim divendres 23 de juny a les 12 h a la sala d’actes de l’edifici administratiu del Port Tarragona.

Projectes guanyadors

• Acompanyant a les persones. APASA. Padrí: Manel Itarte
• Oci terapèutic ASPERCAMP. ASPERCAMP. Padrina: Carme Lozano
• Tarragona respira salut mental. Fundació Salut Mental Catalunya. Padrina: Tana Corral
• Complimentem la nostra sala multisensorial. La Mar Blava. Fundació Privada. Padrina: Meritxell Lafuente
• Caminades setmanals per la muntanya. Si jo puc, tu també. Padrí: Daniel Cid

Els projectes guanyadors tenen impacte directe sobre la província de Tarragona i contribueixen al desenvolupament social i al suport a col·lectius desfavorits. Les iniciatives estan alineades amb la missió de PortSolidari que consisteix a fomentar la consciència social i ser un altaveu de les entitats que treballen amb els col·lectius més desfavorits. Cada projecte ha estat ‘apadrinat’ per una persona treballadora o jubilada de l’Autoritat Portuària de Tarragona (APT) qui ha fet el paper d’interlocutora i de representació de la iniciativa que es vol presentar. Els projectes guanyadors compten amb una memòria on estableixen de forma clara els objectius, el col·lectiu al qual va adreçat, l’impacte i l’àmbit d’actuació, el pressupost econòmic, les accions a dur a terme i el calendari d’execució.

PortSolidari de PortTarragona

PortSolidari neix de la confluència de dues necessitats: fer partícips als treballadors i treballadores de l’APT de la responsabilitat social per part de l’empresa, d’un costat, i visibilitzar l’activitat social de les persones que l’integren, de l’altre.