Pluja d’idees per a la sala de la plaça de l’Era del Morell

La primera cita és una sessió informativa a la mateixa sala que tindrà lloc dijous 5 d’octubre a les 19 hores

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

“Un dels objectius de mandat, amb la nova legislatura, és continuar amb la regidoria de Participació ciutadana, i no només amb els pressupostos participatius, sinó també tenint en compte la veu de la ciutadania en altres actuacions rellevants”, remarca l’alcalde del Morell, Eloi Calbet

Així, aquesta àrea engega, aquest mes d’octubre, “un nou procés participatiu per recollir idees sobre quin ús s’hauria de donar a la sala que hi ha sota la plaça de l’Era, construïda després de la seva remodelació”, exposa el regidor de Participació ciutadana de l’Ajuntament del Morell, Miquel Roig. Així, s’estudiaran totes les opcions que té l’espai, molt cèntric i amb moltes possibilitats, i s’escollirà la que sigui més adient conjuntament amb la ciutadania. 

El primer pas és una sessió informativa, a la qual es convida tota la ciutadania morellenca i per a la qual es demana màxima participació, que tindrà lloc dijous 5 d’octubre a les 19 horesi a la mateixa sala. L’objectiu és que al final del procés es pugui dissenyar el projecte que haurà de servir, en un futur, per a poder implementar els usos seleccionats.