La Plataforma Pro-Llevant denuncia el menyspreu de Ricomà a més de 2.500 tarragonins

La plataforma Pro-Llevant voldria saber si els insults i manca de respecte de Judit Borrell compten el vistiplau de l'alcalde Ricomà

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Plataforma Pro-Llevant mostra la seva indignació davant del silenci rebut com a resposta a totes les demandes de trobada amb el batlle de Tarragona, al setembre i novembre de 2022 i al febrer 2023. És per aquest motiu que, la plataforma va decidir contactar amb la cap de gabinet de Pau Ricomà, Judit Borrell.

En un comunicat emès per la Plataforma Pro-Llevant expliquen que: ”la cap de gabinet ens va menysprear durant tota la trucada, titllant-nos  reiteradament de racistes i xenòfobs”.

Des de la Plataforma Pro-Llevant, mostren la indignació i incomoditat amb l’actitud de Judit Borrell. A més, es mostren decebuts i preocupats si aquesta és la política de respecte i diàleg que practiquen al despatx d’alcaldia, afirma el comunicat. 

Segons expliquen: ”La nostra associació està conformada per més de 2.500 tarragonins i tarragonines, que no som ni racistes, ni xenòfobs per molt que ens insulti i difami la cap  de gabinet”.

Des de la plataforma expressen que només demanen ”respecte i diàleg als veïns de les  urbanitzacions de Llevant. Desafortunadament, aquest govern municipal s’està allunyant de la ciutadania, a través de polítiques i actituds autoritàries, ofensives i  vexatòries. Estem fermament convençuts que un Alcalde ha d’escoltar a la ciutadania i  acceptar les opinions discrepants des del respecte i la consideració”, finalitza el comunicat que explica el conflicte amb Judit Borrell.

Què és la plataforma Pro-Llevant?

La Plataforma Pro-Llevant és una entitat que representa a més de 2.500 veïns i veïnes
de les urbanitzacions de Llevant preocupats pel futur de la Ciutat Residencial (l’antiga
Ciutat de Repòs i Vacances) i que no representa a cap partit polític.