Consulta als ciutadans pel nou Pla d’Ordenació Urbanística

Té com a objectiu recollir les opinions dels ciutadans, organitzacions i associacions

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Els ciutadans ja poden aportar les seves opinions i suggeriments sobre el nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Tarragona a través del portal participa.tarragona.cat. Fins el dia 25 de juliol estarà oberta aquesta consulta pública prèvia.

El conseller de Territori i Mobilitat Xavier Puig ha explicat que “aquest és un primer pas previ del que serà el gran procés participatiu que viurà la ciutat durant la tardor i l’hivern proper”. Puig també ha destacat que “des del govern municipal sempre hem cregut que la participació ha de ser un dels puntals del futur POUM i així serà, atès que la ciutat és de totes i tots”.

La consulta prèvia, publicada el 23 de juny, té com a objectiu recollir les opinions dels ciutadans, organitzacions i associacions sobre els objectius que té el POUM. D’aquesta manera, es vol copsar l’opinió i rebre els suggeriments de la ciutadania de manera prèvia a la redacció de l’Avanç de POUM.

Un cop finalitzi el període de participació d’aquesta consulta, s’elaborarà un informe amb les aportacions que es traslladaran a l’equip d’Urbanisme.

Es preveu que aquesta tardor ja estigui enllestit l’Avanç del POUM, el document que esbossa els criteris generals del pla. Conjuntament amb l’Avanç s’aprovarà al plenari el Programa de Participació ciutadana.

A partir d’aquesta aprovació, s’iniciaran les grans accions de participació ciutadana que es desenvoluparan des de l’octubre fins al març del 2023.