La piscina Sylvia Fontana acollirà tres campionats de natació els mesos de juny i juliol

El 37è campionat de natació de Catalunya Open Màsters, la final territorial benjamina de natació i el campionat infantil d’estiu de natació preveuen que passin per la piscina de Tarragona al voltant de 1.500 nedadors

La piscina Sylvia Fontana de l’Anella Mediterrània acollirà tres campionats de natació els mesos de juny i juliol. Amb aquestes competicions, que estan obertes al públic amb accés gratuït, el Patronat Municipal d’Esports de Tarragona continua impulsant l’activitat esportiva a la piscina de la ciutat.

La primera competició a celebrar-se serà el XXXVII campionat de natació de Catalunya Open Màster, en què es preveuen fins a 400 esportistes. Aquest memorial al nedador i waterpolista Manel Domènech i Bonet (1927-2015) es farà el dissabte 11 i el diumenge 12 de juny.

Del 25 al 27 de juny se celebrarà la final territorial benjamina de natació. Aquesta competició tindrà lloc dissabte 25, diumenge 26 i dilluns 27 de juny. Per a cada jornada es preveuen fins a 260 nedadors, el que suposa un total de 780 esportistes aproximadament.

Finalment, del 7 al 10 de juliol, es preveuen fins a 500 nedadors pel campionat de Catalunya infantil d’estiu de natació.