La Piscina Municipal de Constantí obrirà del 17 de juny a l’11 de setembre

L'horari serà de dilluns a diumenge de 12 a 20 hores, a excepció dels dies 19, 20, 21, 22 i 23 de juny que romandrà tancada

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El dissabte 17 de juny s’iniciarà la temporada d’estiu a la Piscina Municipal de Constantí. Fins al dia 11 de setembre, la piscina estarà oberta cada dia de dilluns a diumenge de 12 a 20 hores (a excepció dels dies 19, 20, 21, 22 i 23 de juny en què la piscina romandrà tancada). 

Per tal d’accedir a la piscina es pot adquirir el passi per a tota la temporada d’estiu per a adults, pensionistes i gent gran (majors de 65 anys), infantils o el passi de temporada familiar; o bé entrades puntuals (1 dia). Aquesta temporada es manté la possibilitat d’adquirir abonaments setmanals o bé per 10 dies. Els menors de 5 anys tindran accés gratuït, sempre acompanyats d’un adult. Les entrades d’1 dia, 1 setmana i l’abonament de 10 dies es poden adquirir a la recepció de la piscina. Pel que fa a la documentació per sol·licitar el passi de temporada s’ha d’entregar al Pavelló Poliesportiu municipal. La data límit per tramitar els passis és el 28 de juliol.

 

Per altra banda, durant els mesos de juliol i agost s’oferiran els habituals cursos de natació:  del 3 al 28 de juliol, i del 31 de juliol al 25 d’agost. Els cursos que es podran realitzar aquest any són d’iniciació (si saps surar i vols començar a nedar); de perfeccionament (per millorar la tècnica de natació i aprendre’n de noves);  de familiarització (per a qui no sàpiga nedar ni surar a l’aigua), i cursos de natació per a adults. A més, s’ofereix la possibilitat de fer els cursos per quinzenes (17,50 euros) o bé durant el mes sencer (35 euros).