Dilluns, 22 d'abril de 2024
És notícia

Pere Granados: “Els trens xàrter seran la gran aposta de futur”

Avatar photo
Per a l’alcalde és crucial que “Salou estigui ben preparat per acollir i facilitar al màxim els desplaçaments dels turistes”

La construcció de la nova estació ferroviària Salou-Portaventura està en una fase avançada. Aquesta estació està dissenyada amb una visió de futur, ja que s’ha planificat la construcció de plataformes per a l’arribada del tren d’Alta Velocitat.

Així com l’Aeroport de Reus va passar de ser una base militar a una infraestructura civil centrada en el turisme, l’alcalde de Salou, Pere Granados, està convençut que el tren serà el principal mitjà de transport (i més sostenible) en un futur no gaire llunyà.

En aquest sentit, Granados està convençut que en el futur els trens xàrter assumiran un paper protagonista i oferiran diversos serveis per als turistes que triïn la Costa Daurada per a les seves vacances.

Amb Salou com el municipi costaner més important de Catalunya, juntament amb PortAventura i el Hard Rock, és fàcil intuir el gran nombre de persones que utilitzaran aquesta estació.

Per aquesta raó, i d’acord amb les paraules de Pere Granados, és crucial que “Salou estigui ben preparat per acollir i facilitar al màxim” el desplaçament dels turistes cap a les seves destinacions.

El desenvolupament del projecte del Corredor del Mediterrani inclou les obres complementàries d’un tram de connexió entre l’estació de Salou-PortAventura i el ramal que surt de Tarragona i es connecta amb l’eix del Mediterrani, de forma que Salou quedi ben connectat a nord i sud. Actualment, s’està treballant per poder completar aquesta connexió.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Nou èxit de la 7a edició de la Skimo Femení de Pal Arinsal

Notícia següent

Nous detalls de l’assassinat a plena llum del dia a Tarragona: Tenia 35 anys

Notícies relacionades