Dijous, 18 de juliol de 2024
És notícia

Pere Granados, investit de nou com a alcalde de Salou

Avatar photo

L’alcalde electe ha assegurat que “es prioritzarà el benestar i la qualitat de vida de les persones, les famílies i els col·lectius”

La sala de plens de l’Ajuntament de Salou ha estat l’escenari, avui dissabte, de l’acte de constitució de la novena Corporació salouenca, formada per 21 regidors i regidores; 8 de SUMEM PER SALOU-PSC, 4 d’ERC, 3 del PP, 3 de VOX, 2 DE SEMPRE SALOU (ARA PACTE LOCAL) i 1 d’UNIDOS SALOU ACCIÓ PLURAL (USAP). També s’ha proclamat Pere Granados com a nou alcalde de Salou per al mandat 2023-2027, en ser la candidatura SUMEM PER SALOU-PSC la guanyadora de les eleccions, aconseguint una ampla majoria dels vots en els comicis del passat dia 28 de maig. En el punt de l’ordre del dia d’elecció de l’alcalde, tots els grups han votat el seu candidat.

 

En el seu discurs d’investidura, Pere Granados ha dit que “li agradaria comptar amb totes aquelles forces polítiques municipals amb les quals hi hagi sintonia de principis i coincidències programàtiques, que ens permetin arribar a acords importants per continuar garantint el progrés de Salou; i per seguir transformant la nostra ciutat i el nostre municipi, mitjançant aquells projectes motors vinculats als principis i objectius de sostenibilitat social, econòmica i mediambiental; que compten, a més, amb gran capacitat per al desenvolupament i la creació d’ocupació”.

 

Així mateix, l’alcalde electe ha assegurat que “es prioritzarà el benestar i la qualitat de vida de les persones, les famílies i els col·lectius”, tot “creant espais de diàleg, de participació i de consens polític i ciutadà”, perquè “creiem que és el que proporciona un major acord i major solidesa a un projecte de futur i, també, afavoreix la necessària convivència, estabilitat institucional i cohesió social”.

 

Ha tingut paraules per a totes les formacions que “avui ja formen part de la institució municipal”, desitjant-los “els majors èxits”. I, finalment, ha destacat el seu “ferm compromís i lleialtat als valors del municipalisme i als principis democràtics de la Constitució i de l’Estatut de Catalunya”.

 

Per part dels portaveus, el candidat d’USAP, Ignacio Durán, ha dit que “donarem suport a totes les propostes i projectes, en benefici de la nostra comunitat i de tots els salouencs”. Per la seva part, el portaveu d’Ara Pacte Local, Marc Montagut, ha dit que exerciria una oposició constructiva “per enfrontar reptes majúsculs, en els pròxims anys”.

 

El següent en intervenir ha estat Mario García, del PP, que ha manifestat que “en els quatre anys que venen, espero que siguem exemple de convivència i dedicació pública, en la defensa dels interessos de tots els salouencs, amb vocació de servei”.

 

La portaveu de VOX, Ana Belén Rodríguez, ha dit que el seu grup treballarà “per assegurar la prosperitat econòmica de Salou”, així com el progrés de les famílies i la seguretat.

 

El portaveu d’ERC-AM, Sebastià Domínguez, ha destacat el seu compromís a l’hora de treballar per Salou, per fer que sigui “una ciutat justa, pròspera, democràtica, participativa i sostenible”.

 

I, finalment, el portaveu de SUMEM PER SALOU-PSC, Yeray Moreno, ha destacat la bona feina feta per l’alcalde Pere Granados i tot el seu equip, “principalment, regidors i regidores, que ha, canviat el rumb de Salou, dirigint la ciutat pel camí de la transformació urbana i la seva modernització, sostenible i amb una major qualitat de vida”.

 

En acabar els discursos d’explicació de vot de cadascun dels portaveus, l’alcalde ha imposat el pin insígnia de la ciutat als nous regidors i regidores entrants.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

11 − three =

Notícia anterior

Assumpció Castellví ja és l’alcaldessa de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Notícia següent

El popular Manu Reyes és investit alcalde de Castelldefels

Notícies relacionades