El PP demana a Viñuales que voti en sentit negatiu a la pujada de la brossa

El portaveu del partit, José Luis Martín, ha demanat a Viñuales que no sigui còmplice de l’imparable empobriment de les famílies tarragonines

Davant els resultats de les votacions de la darrera Comissió Informativa d’Hisenda i de la previsió que, al proper plenari municipal, s’acabi aprovant la proposta de l’equip de govern de la segona pujada de la taxa de la brossa, el portaveu del Grup Municipal del Partit Popular, José Luis Martín, ha manifestat la necessitat que “el PSC del candidat Viñuales que voti en sentit negatiu i no sigui còmplice de l’imparable empobriment de les famílies tarragonines. Demanem que no doni suport a aquesta dèria recaptatòria insostenible en aquest difícil context econòmic”.

En aquest sentit, ha recordat que “el Sr. Ricomà va pujar la brossa un 12% en el seu primer any com a alcalde, i ara preveu una nova pujada d’un 29%. És una barbaritat que, durant una legislatura en la qual la ciutat no ha estat, precisament, més neta, acabem pagant un 40% més en les taxes de la brossa. Recordem que, a aquest increment, hem d’afegir altres impostos i taxes municipals que també ha incrementat el govern Ricomà: l’IBI, la zona blava, la plusvàlua, l’aigua, i una previsible pujada de les taxes dels serveis funeraris que va aprovar el Consell d’Administració de SERFUMT, consell que presideix el mateix alcalde Ricomà. A Tarragona som víctimes de la triple asfíxia fiscal: la del govern Sánchez, la del govern Aragonès i la del govern Ricomà. La situació és insostenible”.

I ha conclòs: “El Sr. Ricomà té dubtós mèrit d’haver situat a Tarragona al capdavant de les ciutats amb menys llibertat econòmica, major pressió fiscal i ineficiència dels serveis municipals”